Hotel & Meeting Services

Är du på jakt efter den perfekta platsen för ditt företags nästa konferens eller möte?

Jag hjälper er med att söka och boka hotell eller mötesplats för er nästa konferens eller event. Med omfattande erfarenhet inom hotell och resebranschen står jag redo att hjälpa er. Jag förstår att varje företagsevent är unikt och därför erbjuder jag skräddarsydda lösningar.

Spelar ingen roll om platsen för konferensen är Stockholm eller Marbella, jag hjälper er!

Med mitt nätverk både i Sverige och nationellt tillsammans med min kunskap kan jag snabbt hitta de bästa alternativen, vilket sparar er både tid och pengar. Jag förhandlar fram de bästa priserna och villkoren så att ni kan fokusera på andra viktiga aspekter av ditt event.

Kontakta mig för att höra mer om Hotel & Meeting Services erbjudande eller för att sätta mig i arbete.