Investeringar

Kvinnligt ägarlett investmentbolag som ständigt letar nya investeringsmöjligheter inom hotell, fastigheter samt spännande startups.

Idag är Winn Hotel Group, bolagets största investering. Vi stöttar gärna kvinnliga grundarteam på deras resa men det är inte ett krav.

Våra investeringar

Winn Hotel Group – Winn Hotel Group äger, driver och utvecklar hotell. Var och ett med sin egen nisch, men alla drivna med samma målsättning – att skapa bästa möjliga hotellvistelse. Landsbygd eller stadskärna. Rustik herrgård eller modernt designhotell. https://www.winn.se

Fakta om Winn Hotel Group

  • Bolaget grundades och startade sitt första hotell 1991 i Haninge
  • Äger och driver idag 11 hotell
  • Driver tre av hotellen i egna fastigheter

Engco Invest är medgrundare till Winn Hotels.

Vocean – Vocean är en smart plattform som hjälper organisationer att samskapa digitalt. Deltagarna kan tillsammans innovera, tycka till, rösta och komma med idéer och få direkt återkoppling och känna sig delaktiga. Investeringsår 2019. https://vocean.com/sv/

Echandia – Echandia utvecklar och bygger lösningar för att elektrifiera världens fartygsflotta. https://echandia.se. Investeringsår 2020.

Staketgatan 15/ BRF Ekelundska Palatset -Anrik fastighet i Gävle från förra seklet. Ombyggnaden består av 12 st lägenheter som upplåtes med bostadsrätt. “Välkommen hem till denna förtrollande fastighet med historisk charm från det förra seklet, vars ombyggnad har resulterat i 12 exklusiva lägenheter tillgängliga som bostadsrätter. Varje lägenhet är en unik pärla utöver det vanliga, och erbjuder en exklusiv standard av komfort och elegans”

Ella – Ella är en medicinsk kvinnohälsa-app som förutspår, förebygger och behandlar de vanligaste besvären hos  kvinnor innan, under och efter graviditet.https://www.ella.se.

Fonden NEA III – Nea Partners NEA Partners har gjort en första stängning av sin tredje fond, NEA III, på 730 miljoner. Den nya fonden möjliggör fortsatta minoritetsinvesteringar i entreprenörsledda bolag med fokus på att kombinera det bästa av entreprenörskap, nätverk och kapital.

Polynom – Polynom Investment är ett internationellt investmentbolag som investerar i scaleups i Sverige och Europa med investeringshorisont om 10 år med ett avkastningsmål om 15% per år. Polynom är ett investmentbolag med evigt liv som fokuserar på att förvärva huvudsakligen onoterade minoritetsandelar i spännande företag. https://polynominvest.se

Parental Growth/Relationsappen – . Vill erbjuda preventivt stöd inte bara för att sänka riskerna för ohälsa utan främst för att öka möjligheten till välmående. Det är i familjen vi lägger grunden för ett samhälles hälsa och demokrati. https://www.relationsappen.se.

Ett antal övriga noterade investeringar

Kontakta oss gärna för nya investeringar, vi är intresserade av saminvesteringar inom besöksnäringen, både drift och fastighet.